cafegoldoon.com

کافه گلدون اولین فروشگاه گل و گیاه اینترنتی با مجوز اتحادیه کسب و کار مجازی

cafegoldoon.com

کافه گلدون اولین فروشگاه گل و گیاه اینترنتی با مجوز اتحادیه کسب و کار مجازی

کافه گلدون از سال 1396 فعالیت رسمی خود را با نام گلدوناریوم آغاز کرده است که تا به امروز حدود 3 سال تجربه‌ی کاری در زمینه گل و گیاه دارد. این وب سایت از سال 1397 با نام جدید خود یعنی کافه گلدون شناخته می‌شود و به صورت تخصصی بر روی گل و گیاه فعالیت دارد. کافه گلدون اولین فروشگاه گل و گیاه اینترنتی با مجوز اتحادیه کسب و کار مجازی است.

  • ۰
  • ۰

 

تکثیر گیاه شامادورا، به ۲ روش صورت می گیرد:

۱- تکثیر به وسیله پاجوش:

ابتدا هر بوته را به دو یا چند بخش جدا تقسیم کنید (با ریشه خودِ پاجوش، بوته را جدا کنید و مراقب باشید که به ریشه های دیگر آسیبی وارد نشود!) و هر کدام را در گلدانی جداگانه بکارید.

همچنین می توانید پاجوش های نزدیک به گیاه مادری را (هنگامی که ارتفاعشان به حدود ۲۰ سانتی متر رسید)، جدا کنید.

برای جدا کردن پاجوش، گیاه مادری را از گلدان در آورید و با یک وسیله ی تیز، ناحیه اتصال را قطع کنید و آن ها را در گلدانی که میزان شن بیشتری، نسبت به مخلوطِ خاک گیاهِ مادری دارد، بکارید.

بعد از انتقال به گلدان جدید، پاجوش ها را آب بدهید و اجازه ندهید که بین دو آبیاری، سطح خاک بیشتر از ۵ سانتی متر (در عمق) خشک شود.

 

منبع: https://cafegoldoon.com/همه-چیز-درباره-نگهداری-نخل-شامادورا/گیاهان-آپارتمانی/

  • ۰۰/۰۴/۲۹
  • کافه گلدون

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی