برای همهٔ ما کباب کوبیده جایگاه ویژهای دارد و کمتر کسی در ایران است که طعم این کباب و عطر آن را دوست نداشته باشد. کباب کوبیده یکی از ابداعات آشپزخانه ایرانی است که به دو صورت تهیه میشود. یک نوع آن با نان سرو می شود که کباب کوبیدهٔ لای نان است و نوع دیگر کبابی است که با پلو همراه است. این دو نوع کباب بافت متفاوتی دارد. کباب لای نان خود را وا میدهد و باید با نان آن را لقمه گرفت و میل کرد اما کباب چلویی بافت منسجمتری دارد و سفتتر است و روی حرارت خود را جمع میکند، بنابراین میتوان آن را با قاشق و چنگال برش داد و با چلو میل کرد.
گوشت کباب کوبیده چیست؟
برای تهیه کباب کوبیده چلویی یا لای نان از گوشت پیشناف و قلوهگاه گوسفند و سایر برشهای چرب و ارزان آن استفاده میشود. البته گوشت کباب کوبیدهٔ نان اندکی پیاز بیشتری دارد و چربتر است. بر اساس سلیقهٔ آشپز معمولاً از ترکیب گوشت گوسفند و گاو استفاده میشود اما استفاده کامل از گوشت گوسفند به دلیل طعم بهتر و بافت نرم تر برای کوبیده بهتر است پس میتوانید گوشت گوسفند را به طور خالص استفاده کنید یا آن را با گوشت گاو ترکیب کنید. اما گوشت گاو خالص برای کوبیده چندان مناسب نیست. پس از انتخاب گوشت حتماً آن را دو الی سه بار چرخ کنید تا گوشت بهتر روی سیخ قرار بگیرد.
منبع: https://acas.media/7638/نان-داغ-و-کباب-داغ-در-خانه-طرز-تهیه-کباب/
- ۰۰/۰۷/۰۸